KreativKid Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak

Zingo társasjáték

Zingo társasjáték

6.235Ft

Szállítási költség 1.090 Ft, 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenes.Várható kiszállítás: 2021. április 20.Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Raktáron
  • Cikkszám: 484096
  • Játéktípus: Társasjáték
  • Életkor: 4 éves kortól
  • Játékosok száma: 2-6

Remek gyerekjáték, ügyességtől függően 4 éves kortól ajánlott.

Ezt a terméket eddig 51136 látogató nézte meg.

A KreativKid webáruház a ThinkFun termékek hivatalos viszonteladója!

Zingo a Bingó! Zingo egy BINGÓ típusú szórakoztató és készségfejlesztő gyerekjáték, amit egyszerre 2-8 játékos játszhat.
Most MAGYARUL!

A Zingo egy gyors, szórakoztató párosító játék. Nagyszerű játék azoknak, akik még nem tudnak olvasni, és azoknak is, akik már tudnak, mert a játékhoz a képek és a leírt szavak egyaránt használhatóak.

A Játék célja
A játékosok megpróbálják elsőként befedni Zingo táblájukat az odaillő lapocskákkal. ”A “Bingó” világában ezt “Blackout”-nek hívják.
A játék
Az osztó minden alkalommal elcsúsztatja az adagolót előre majd vissza, hogy két Zingo lapocska láthatóvá váljon. Ha egy játékos ugyanolyan képet lát a Zingo lapocskán, mint amilyen Zingo tábláján van, hangosan kimondja a nevét, elveszi a lapocskát, és a Zingo tábláján a megfelelő képre helyezi. A fel nem használt lapocskákat az osztó félrerakja. Ha kettő vagy több játékos szeretné ugyanazt a lapocskát megszerezni, azé lesz, aki a leghamarabb kimondja a nevét. Az osztó dönti el, hogy ki mondta először.
A győztes az lesz, aki eléri a “Blackout”-ot, vagyis az összes képet a Zingo tábláján Zingo lapocskák borítanak, és hangosan kimondja, hogy ZINGO, ezzel megnyerve a játékot. A következő játékban a győztes lesz az osztó.

Tartalom:
1 Zingo adagoló a lapocskákhoz
72 képes lapocska
6 dupla oldalú Zingo tábla
1 játékszabály

Különböző nehézségű játékok
A Zingo tábláknak két oldaluk van, ezért különböző nehézségű játékokra is módot ad. A zöld szélű táblákon szereplő ábrák, kevesebbszer ismétlődnek a többi táblán. A legtöbb esetben a játékosoknak nem kell versenyezni a lapocskákért. Ezen a szinten van ugyan verseny a játékosok között, de nem túl erős, így ezt inkább a fiatalabb játékosoknak ajánljuk. A piros szélű táblákon több ábra azonos a többi táblán szereplőkkel. Ezen a szinten tehát nagy a verseny a játékosok között, ez teszi még izgalmasabbá a játékot. Ezt a verziót idősebb vagy gyakorlott játékosoknak ajánljuk.

A játék előkészítése
- Keverd össze a 72 Zingo lapocskát,és helyezd két egyforma oszlopban a Zingo Adagolóba. Ellenőrizd, hogy a lapocskák mind rajzzal felfelé legyenek, a szavak pedig a képek alatt előrefelé nézzenek.
- Határozzátok meg, hogy ki legyen az Osztó, aki használja az Adagolót is. Javasoljuk, hogy ez egy felnőtt vagy idősebb gyerek legyen. Ha csak ketten játsszátok, az Osztó is játszik. Ha hárman vagy többen játszotok, az Osztó nem játszik.
-Minden játékos válasszon magának egy Zingo táblát. A Zingo táblák kétoldalasak, ezért ellenőrizd, hogy minden a játékban éppen használt tábla felül lévő színe (zöld vagy piros) egyforma legyen.
Könnyebb Zöld oldal: a zöld táblán kevesebb a más táblán is megtalálható kép, így kisebb a verseny
Nehezebb Piros oldal: a piros táblán több a többi táblán is szereplő kép, így gyorsabbnak kell lenni, hogy megszerezd a megfelelő lapocskát
- Minden játékos úgy helyezkedjen el a játékhoz, hogy jól láthassa a Zingo adagolóból feltáruló lapocskákat.

Játék Változatok
- Mini-Zingo: Az győz, akinek 3 lapocskája lesz egy sorban vízszintesen, függőlegesen vagy keresztben, vagy négyszögben.
- Zany Zingo: Válasszanak a játékosok egy formát, amely szerint el kell helyezni a Zingo lapocskákat a Zingo táblán. Lehet akár négyzet, kereszt, négy sarok, stb alakzatban. Akinek először kijön a minta, az nyer.
- Több táblás Zingo: Ebben az esetben a játékosok kettő vagy több Zingo táblát is használnak egyszerre egy játék során. A győztes az lesz, aki elsőként kitölt legalább egy kártyáját.

A Zingo a következő tanulási és szociális készségeket fejleszti:
- képzelőerő
- szófelismerés
- szópárosítás
- helyesírás
- szókincs
- koncentráció és memória
- szóbeli kifejezés
- győzelem, vereség
- szórakozás


A ThinkFun a Zingo gyártója piacvezető gyártó a gondolkodtató játékok piacán. 1985 óta olyan díjnyertes játékokat fejlesztettek, mint a Rush Hour , River Crossing és Aha! Brainteaser Classics. A gyerekek és felnőttek egyaránt szeretik a ThinkFun által készített kézbe vehető, gondolkodtató játékokat, ami hosszan tartó szórakozást biztosít minden játékos számára. A gyártó elkötelezett híve a jó minőségű fejlesztő játékoknak, ami minden korosztálynak segít, hogy játékon keresztül fejleszthesse gondolkodását.

Csak ajánlani tudom... a gyerekek nagyon szeretnek játszani vele, a termékleírásban szereplő tulajdonságait megtartja, és jó minőségű műanyagból készítették a játékot.

Értékelés: [5 csillagból 5 !]

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Parse Time: 1.019s