KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

Szaxofon 4 billentyűs

Szaxofon 4 billentyűs

4.595Ft

Szállítási költség 1.590 Ft, 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenes.Várható kiszállítás: 2024. április 08.Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Rendelhető
  • Cikkszám: 68222

Ezt a terméket eddig 382 látogató nézte meg.

A KreativKid webáruház a Bontempi termékek hivatalos viszonteladója!

Íme egy tökéletes, gyerek kezekbe illeszkedő szaxofon, a hangszerek és zenei készségfejlesző játékok szakértőjétől, az olasz Bontempitől.
A szép kialakítású ezüstszínű szaxofon 36,5 cm hosszú, kiváló minőségű műanyagból készült, pillekönnyű (0,098 kg) és 4 billentyű van rajta (zöld, piros, lila, kék). A csomagolásán is látható színkódok segítségével a gyerekek a “7 hangjegy, 7 szín” módszert is használhatják a játékos kottaolvasásra. A gyártó weboldaláról (bontempi.com) még pár kottát is le lehet tölteni a könnyed, színes zenetanuláshoz.
Ideális ajándék általánosan a fúvós hangszerek, vagy kifejezetten a szaxofonok iránt érdeklődő fiúknak és lányoknak. A gyártó már 3 éves kortól ajánlja. Mivel ár-érték aránya szuper, tökéletes első hangszer lehet a fúvósokkal vagy kifejezetten a szaxofonokkal való ismerkedéshez, amíg eldől merre vezet a gyerkőc zenei művelődésének útja. Muzikális - no és persze jazz rajongó - családokban az első hangszer készlet kötelező darabja.

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu