KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

Sylvanian Families: Mackó család 2

Sylvanian Families: Mackó család 2

11.750Ft

Szállítási költség 1.590 Ft, 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenes.Várható kiszállítás: 2024. április 03.Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Raktáron
  • Cikkszám: 177100SLV5059
  • Fiú / Lány: Lányoknak
  • Életkor: 4 éves kortól
  • Márka: Sylvanian Families

Ezt a terméket eddig 1487 látogató nézte meg.

A KreativKid webáruház a Formatex termékek hivatalos viszonteladója!

Sylvanian Families városodba új lakók érkeznek. Ez az aranyos Mackó család nagyon messziről jött és szeretne Sylvania csodálatos erdejébe költözni, ahol kedves kis állatcsaládok élnek. Maci mama és papa két kis csemetéjével tökéletesen beleillik ebbe a közösségbe, hiszen ők is, mint a többi itt élő állatka barátságosak, visszafogottak és segítőkészek. Ezt tükrözi öltözékük is. Maci mama egy virágos egyberészes földig érő ruhát visel, fehér köténnyel hasonlóan kislányához, aki szintén egy csodaszép virágos ruhácskát vett fel. Maci papa pedig egy barna nadrágot, színben hozzáillő kockás inggel és csokornyakkendővel. Kisfiuk, aki épp megéhezett és egy hamburgert csócsál, egy barna és narancssárga színekben pompázó kantáros nadrágot visel.

Az aranyos figurák számos játéklehetőséget biztosítanak, s elősegítik a gyermek személyes kreativitásának és a szerepjáték általi képzelőerejének fejlesztését. Akár a valódi családoknál, úgy ezeknél a kis állatfiguráknál is megtalálhatóak családtagok, barátok, akikkel megosztják a mindennapjaikat és szeretetüket. Az igényesen és részletesen kidolgozott otthonok, bútorok és egyéb kiegészítők garantálják a kicsiknek a saját mesék és történetek kitalálását és megvalósítását. Légy részese te is Sylvania békés világának.

A játékfigurák karja és lába mozgatható (csupán a bébifiguráknak nem), borításuk pedig selymesen puha. A tüneményes állatkák öltöztethetőek.

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu