KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

Playmobil: Novelmore - Harci kiképzés

Playmobil: Novelmore - Harci kiképzés

3.915Ft

Szállítási költség 1.590 Ft, 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenes.Várható kiszállítás: 2024. május 06.Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Rendelhető
  • Cikkszám: 92119

A gyakorlás nemcsak manapság, hanem már a lovagkorban is fontos volt, hiszen a középkori küzdelmek csak megfelelő harci stratégiával, pontos célzásokkal és jól irányzott kardcsapásokkal lehettek sikeresek... Ezt Novelmore lovagja, Bruce Bennett is tudja, aki a Playmobil Harci kiképzés játékszettjében tökéletesre csiszolhatja harci képességeit. A lovagfigura edzőtársa egy bábu, amelyen a kardokkal, a buzogánnyal és a bárddal kedvére gyakorolhat. Vajon sikerül leütni a konzervdobozokat, vagy a bábu pajzsa megállítja majd a harcost? Egy biztos: gyakorlat teszi a mestert!
A játék lehetőséget teremt különböző történetek eljátszására, amely fejleszti a gyerekek képzeletét, fantáziáját és kommunikációs készségét, mindemellett az elemek rakosgatásával a kicsik finommotorikája és szem-kéz koordinációja is fejlődik.
A figura magassága: 7,5 cm
Csomagolás mérete: kb. 15 x 15 x 7 cm
Tartalom: 1 db lovag figura, 2 db pajzs, 2 db kard, 2 db sisak, 1 db gyakorló bábu, 3 db konzervdoboz, 1 db alátét, 1 db kosár, 6 db, 1 db fejsze, 1 db buzogány.

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu