KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

Magic Mixies Pixlings: Flóra tündér divat baba

Magic Mixies Pixlings: Flóra tündér divat baba

10.495Ft

Szállítási költség 1.590 Ft, 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenes.Várható kiszállítás: 2024. április 30.Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Raktáron
  • Cikkszám: PIX14879
  • Játéktípus: Babák
  • Fiú / Lány: Lányoknak
  • Életkor: 5 éves kortól

A gyerekeknek nincs más dolguk, mint beletenni a különleges üvegcsébe megfelelő sorrendben a csomagban rejlő hozzávalókat, és a főzet kavarogva sötétkék színbe borul. Ezután a kis bosziknak el kell mondaniuk a varázsigét, elforgatni és megnyomni az üvegcse tetején található drágakövet, és... varázslat, a kék bájital a szemük láttára válik áttetszővé, felfedve ezzel a bent rejlő mágikus babát.
A 16 cm magas Pixlings Rose baba könnyedén kiszedhető az üvegcséből, és több ponton mozgatható, így a gyerekek különböző pózokba állíthatják be. A Flóra nevű tündér babának rózsaszín haja, levélkés, virágos és irizáló kiegészítői misztikus megjelenést kölcsönöznek. A baba haja fésülhető.

A csinos babával különböző történeteket játszhatnak el a gyerekek, amely során fejlődik képzeletük, fantáziájuk és kommunikációs készségük. Tökéletes ajándék olyan kislányoknak, akik még hisznek a varázslatban.

Webáruházunkban további Pixlings babák is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így a gyerekek akár az egész csapatot összegyűjthetik.

A baba magassága: 16 cm
Csomagolás mérete: 26,4 x 13 x 12 cm

Tartalom: 1 db különleges üvegcse, 1 db baba, hozzávalók (egyszer használatos), 1 db használati útmutató, 1 db gyűjtői füzet.

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Ehhez a termékhez az alábbi dokumentumokat lehet letölteni:

Pixlings

Árukereső.hu Árukereső.hu