KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

Mysterium társasjáték

Mysterium társasjáték

13.490Ft

Szállítási költség 1.690 Ft, 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenes.Várható kiszállítás: 2023. április 03.Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Raktáron
  • Cikkszám: 1140ASM34531
  • Játéktípus: Társasjáték
  • Életkor: 10 éves kortól
  • Játékosok száma: 2-7

Ezt a terméket eddig 10433 látogató nézte meg.

Libellud kiadásában jelent meg ez a rendkívüli izgalmakat ígérő társasjáték.
A  kiadó már ismerős lehet mert ők adták ki a nagy sikerű Dixit társasjátékot is. A Mysterium is hasonlít rá megfűszerezve a Cluedo társasjátékkal.
A játék története arról szól, hogy egy több évtizedes gyilkosságot kell megfejteni Mysterium kastélyában. A gyilkos nem hagyott nyomokat, a rendőrség tehetetlenül áll a rejtély előtt, majd megoldás nélkül lezárja az ügyet. De a halott szelleme nem hagyja feledésbe merülni a történteket. Összeszedi minden erejét és médiumokat csal a ősi kastélyba.
Itt kezdődik a kooperációs társasjáték.
Egy játékos a szellem bőrébe bújik, és látomásokkal bombázza a médiumokat, míg a többi játékos médiummá válik és a küldött látomásokat próbálja megfejteni. De azt tudják, hogy sietni kell mert csak 7 órájuk van míg a szellem képes látomásokat küldeni. Ha ez idő alatt megfejtik a rejtélyt, mindenki győzött, ha nem akkor a gyilkosság megfejthetetlenül elvész a múltban, és a játékosok vesztettek.
Ugye izgalmas? Tedd próbára magad mint szellem, és médium is. Lássuk melyik áll közelebb hozzád.

Még nem játszottunk vele, mert karácsonyi ajándék lesz, de nagyon szépen, sérülésmentesen és hihetetlenül gyorsan megérkezett. Köszönöm!

Értékelés: [5 csillagból 5 !]

Bár a játékot még nem sikerült kipróbálnom, de sokat olvastam róla, biztosan fantasztikus élmény lesz! De köszönetet szeretnék mondani a Kreativkidnek, a korrektségükért, a hozzáállásukért, a sebességükért, az árukért! Olcsó és rendkívül gyors kiszállítás, rengeteg átvételi lehetőség, segítőkész/problémamegoldó csapat! Azt hiszem ilyennek kell ma lennie egy webáruháznak!

Értékelés: [5 csillagból 5 !]

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu