KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

Háziállataink memória kártya

Háziállataink memória kártya

915Ft

Szállítási költség 1.590 Ft, 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenes.Várható kiszállítás: 2024. április 08.Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Rendelhető
  • Cikkszám: 16279

Ezt a terméket eddig 318 látogató nézte meg.

Háziállataink memória kártya
A játék során fejlődik a tárgyak, háziállatok és képek felismerése, a koncentráció és a logikus gondolkodás, valamint nő a gyerek siker és kudarctűrő képessége, de elsősorban a memóriagyakorlat. A játékban tetszés szerinti játékos vehet részt, de legalább kettő. Jól keverjétek meg a kártyalapokat majd képpel lefelé helyezzétek az asztalra. Sorsoljátok ki, hogy ki kezdje a játékot. A kezdő játékos fordítson fel két lapot. Ha párt talál, akkor azt tegye maga elé és folytassa a játékot. Ha nem talált egyformát, akkor a lapokat tegye vissza a helyükre. És most már a következő játékos fordít fel két lapot. A játék akkor ér véget, ha minden lap elfogy az asztalról! Számoljátok össze ki találta meg a legtöbb párt: az a memória bajnoka.
A játék érdekessége, hogy nincs két egyforma lap! A kép-párok azonos jeleneteket ábrázolnak, kis eltéréssel, de azonos jelöléssel vannak ellátva, ez teszi különlegessé ezt a játékot.

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu