KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

Csíkos-pöttyös Boldog Születésnapot papírpohár - 6 db-os

Csíkos-pöttyös Boldog Születésnapot papírpohár - 6 db-os

505Ft

Szállítási költség 1.590 Ft, 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenes.Várható kiszállítás: 2024. május 24.Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Rendelhető
  • Cikkszám: 47916

Ezt a terméket eddig 225 látogató nézte meg.

„Remek a hangulatom, ma van a szülinapom!” Indulhat a fergeteges szülinapi buli? Egész nap dúdolod kedvenc szülinapi dalodat mert alig várod már, hogy délután legyen és megérkezzenek a vendégek, hogy felköszöntsenek a szülinapodon? Ezt a szuper napot nemcsak te várod nagyon, hanem barátaid és családtagjaid is nagyon készülnek már rá. Ahhoz a hangulat fergeteges legyen nem árt egy-két szuper buli kelléket beszerezni, mint például ezek a színes papír poharak.
Vidám színeik és feliratuk nemcsak feldobja a hangulatot, de anyunak is praktikus, hiszen nem kell mosogatni a sok-sok poharat, ami egy féktelen szülinapi buliban elhasználódik. A pohár ráadásul környezetbarát is, hiszen nem műanyagból, hanem papírból készül. Ennek az egyszerű, de nélkülözhetetlen party kelléknek minden szülinapi buliban ott a helye. Ne feledkezz el róla te sem a nagy készülődés alatt. Egy csomagban 6 darabot találsz, számold ki, hány csomag kell, hogy mindenkinek jusson!

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu