KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

Crayola csillámragasztó 9db

Crayola csillámragasztó 9db

1.915Ft

Szállítási költség 1.590 Ft, 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenes.Várható kiszállítás: 2024. május 14.Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Raktáron
  • Cikkszám: 920069-3527

Ezt a terméket eddig 713 látogató nézte meg.

A KreativKid webáruház a Crayola termékek hivatalos viszonteladója!

Te is szeretsz színezni, rajzolni, festeni, papírt vágni és ragasztani? Szuper móka az alkotás, bármelyik eszközt is választod, hiszen közben nemcsak szórakoztatóan és mókásan telik az idő, de szépen fejlődik a kézügyességed, a kreativitásod és az önkifejezésed! Az apró és precíz mozdulatoknak köszönhetően egyre pontosabbak lesznek a rajzaid, vágásaid és illesztéseid, mindeközben pedig belefeledkezhetsz a fantáziádba, szárnyalhat a képzeleted és mindezt papírra is vetheted.
Ez a szuper különleges Crayola színes és csillogó ragasztó szett egy újabb csodás eszközt lesz a kezedben, melynek segítségével elképzeléseidet alkotássá változtathatod. A csillogó-villogó ragasztó könnyedén kimosható a textíliákból és lemosható a legtöbb felületről. Vagdoss, színezz és ragassz kedved szerint, próbálgasd a különböző formák és felületek illeszkedését, készíts különleges ajándékot szeretteidnek, de meghívók, ajándékkártyák dekorálására is használhatod ezt a szuper csillogó ragasztó szettet.

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu