KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

Frozen 2 mini Fekete Péter kártya

Frozen  2 mini Fekete Péter kártya

798Ft

Szállítási költség 1.590 Ft, 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenes.Várható kiszállítás: 2024. április 26.Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Raktáron
  • Cikkszám: 91195

Ezt a terméket eddig 302 látogató nézte meg.

A Jégvarázs csodálatos szereplői most ebben a Fekete Péter kártyában köszönnek vissza ránk. Játssz Bellával és Elzával, keresd meg a vicces Olafot a kártyapakliban, mert bizony ő is játszani fog veletek. A játék szabálya pedig roppant egyszerű, szinte bárhol és bármikor belefoghattok egy kártyapartiba, egy menet nagyjából 10 percig fog tartani. Bármennyien játszatjátok, de legalább két játékos kell hozzá.
Jól keverjétek meg a lapokat, majd osszátok ki úgy, hogy mindenkinél egyforma számú lap legyen. Ha két egyforma kártyát találsz a paklidban, azt azonnal le is teheted. Miután mindenki jól megnézte a lapjait és lerakta az egyformákat, az a játékos, akinek a legtöbb kártya maradta a kezében, húz egyet mellette ülőtől, majd tőle pedig a következő és így tovább. Mindig, amikor két egyforma pakli kerül a kezedbe, azt lerakhatod. A végén az lesz a Fekete Péter, akinek a kezében az egyetlen páratlan lap marad.


Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu