KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

River Crossing

River Crossing

5.025Ft

Átmenetileg nem rendelhető

Ezt a terméket pillanatnyilag nem tudjuk szállítani.

  • Cikkszám: 48000007020
  • Játéktípus: Társasjáték
  • Játékosok száma: 1

Ezt a terméket eddig 1869 látogató nézte meg.

A KreativKid webáruház a ThinkFun termékek hivatalos viszonteladója!

River Crossing (Át a folyón)
Pallópakolgató puzzle
A játék célja

Feladatunk, hogy segítsünk a turistának átkelni a vadállatokkal telizsúfolt folyón. Szerencsére az átkelőhelynél a vízben mindenfelé farönkök állnak, és találunk néhány régi pallót is a környéken. A turistának el kell érnie a pallókat, és összekötnie velük a farönköket, és persze el kell kerülnie a vízben egyetlen rossz lépésre váró, éhes állkapcsokat.

Felszerelés

- 1 turista (mágneses lábakkal)
- 5 palló (szintén mágnesesek): 2 rövid, 2 közepes és 1 hosszú palló
- 20 farönk
- 40 játékkártya „kezdő”-től „profi” nehézségig
- 1 négyzetrácsos játéktábla
- 1 utazótáska


Előkészületek

Először is helyezzük az egyik feladatlapot a játéktáblára. Ezután tegyünk minden lyukba egy farönköt, valamint minden sötétebb színnel jelzett pallóhelyre egy megfelelő hosszúságú pallót (ezek pontosan illeszkednek a farönkök közé). A turista a feladatlapon feltüntetett sorszámhoz közelebb eső partról indul.

Megjegyzés: a turista talpa mágneses, csakúgy, mint a pallók közepe. Használjuk a turistát a pallók felemelésére és áthelyezésére. A pallók átrakása így egyszerű, de ahhoz, hogy ezt követően csak magát a figurát emeljük fel, már kell egy kis gyakorlat. Amint a pallót a kívánt helyre tettük, a turistát csúsztassuk a palló széléhez, ahol a mágneses vonzás megszűnik. Így le tudjuk venni a figurát, és már készen is állunk a következő lépésre.

A játék
A turista a pallókon lépdelve jut el a soron következő farönkig. Nem tud átugrani egyik farönkről a másikra – a pallók lehelyezésével kell hidat teremtenie a rönkök között. Egyszerre csak egy pallót tud felemelni és mozgatni, ráadásul csak olyan pallót, amelyik szomszédos azzal a farönkkel, amelyen éppen áll. A pallóknak ráadásul (hosszban) pontosan kell illeszkednie két farönk közé. Egy már felemelt pallóval átsétálhat más pallókon is, amíg nem talál egy, a szabályoknak megfelelő helyet, ahol leteheti azt. (A pallópakolgatást nagyban megkönnyíti a turista mágneses talpa.) Veszélyes lehet a semmi közepén otthagyni a turistánkat egy magányos farönkön, ahol nem akad olyan másik farönk a közelben, amelyhez a pallónk pontosan beilleszthető lenne!

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu