KreativKid Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak

Heaven and Ale - Mennyei Ser, Jórvik és Metro társasjáték csomag

Heaven and Ale - Mennyei Ser, Jórvik és Metro társasjáték csomag

30.840Ft[ eredeti ár: 36.815Ft ]

Megszűnt

Ez a termék már nem elérhető, nem tudjuk szállítani.

  • Cikkszám: 999502
  • Játéktípus: Társasjáték

Ennek az akciós terméknek a szállítását csak a készlet erejéig tudjuk garantálni. Előfordulhat, hogy az akció során elfogy, ezért érdemes minél hamarabb megrendelni a terméket. Abban az esetben, ha nem tudjuk szállítani, telefonon értesítjük.

Ezt a terméket eddig 682 látogató nézte meg.

A KreativKid webáruház a Piatnik termékek hivatalos viszonteladója!

Ez a társasjáték csomag egyszerre három játékot is tartalmaz – hosszú időre megoldva, mivel üssük el az időt az esti társasest alatt.
Az első játék a Heaven and Ale – Mennyei Ser.

A régi kolostor sörfőzdéjének elvezetése csakis rajtunk múlik – ügyes szerzetesként meg tudjuk-e alkotni a legízletesebb, legjobb minőségű sört, versenytársainkat legyűrve? A feladat nem is olyan egyszerű – hiszen a finom nedű megalkotásához szükséges a kolostor kertjének rendben tartása és fejlesztése, a nyersanyagok beszerzése, no meg a munkafolyamat ellenőrzése… a sör megalkotásának folyamata élménydúsan és szórakoztatóan van felépítve ebben a stratégiai játékban.

A Jórvik társasjáték ezzel szemben egy egészen más világba, a vikingekébe visz el minket – ez a harcos nép csatáikon túl fontos kereskedelmi és kézműves szerepet is betöltött. Angliát elfoglalva, az egyik várost Jórvik névre keresztelték (melyet ma Yorkként ismerhetünk). A társasjátékban Jórvik legbefolyásosabb kereskedőjévé válhatunk – ha ügyesen játszunk a lapokkal… a kereskedelmen túlmenően a játékos presztízsét sokféleképpen növelheti: lakomák tartásával, vagy a falvak lakosainak védelmével. A játék egyedi kártyavásárlási mechanizmussal bír: a játékosok kifejezik igényüket egy kártya vásárlása iránt, s a kártya értéke az érdeklődés mértékével nő.

A Metro társasjáték színtere pedig Párizs! Bújjunk ügyes építészek bőrébe, és alkossuk meg a legjobb vasútvonalakat, győzedelmeskedve a többi játékoson. Építsünk vasútvonalakat, szerezzünk pontokat – lássuk, ki Párizs legjobbja!

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ