KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

Concordia: Sestertiusszal kikövezett utak

Concordia: Sestertiusszal kikövezett utak

13.100Ft

Átmenetileg nem rendelhető

Ezt a terméket pillanatnyilag nem tudjuk szállítani.

  • Cikkszám: 800PDV10001
  • Játéktípus: Társasjáték
  • Életkor: 14 éves kortól
  • Játékosok száma: 2-5

Ezt a terméket eddig 4161 látogató nézte meg.

A Concordia stratégiai játék az ősi Rómába repíti a játékost – mind ismerjük a mondást: „Minden út Rómába vezet”. A társasjátékban Róma kereskedelmi útvonalai vannak a központban – ahogy a neve is utal rá, ezen utak Sestertiusszal, azaz a római pénznemmel vannak kikövezve! A játékosok egy-egy kereskedőház fejeként működnek, céljuk egy minél átfogóbb, minél nagyobb kereskedelmi hálózat kiépítése – természetesen a játékostársakat megelőzve - , termékeiket a birodalom minél távolabbi pontjaiba kell eljuttatniuk, hogy ők válhassanak Róma legbefolyásosabb kereskedőivé!
A Concordia egy békésebb típusú stratégiai játék, kereskedelemmel, politikával, építéssel a központjában. Ideális baráti társaságoknak, családi összejövetelekre, biztos szórakozást kínál egy kellemes estéhez.
A doboz tartalmaz 1 színes, kétoldalas játéktáblát, 190 db fa játékelemet (áruegységek, pontjelzők, házak, tengeri és szárazföldi telepesek) 30 db városjelzőt, 24 db bónuszjelzőt, 5 db raktárház-jelzőt, 75 darab kártyát, a játékhoz való érméket és egy játékszabályt.

Szép megjelenésű, könnyen tanulható, területfoglalós,kereskedős társas.Nincs benne dobókocka ,kártyák kijátszása után következnek az akciók! Számolni és gondolkodni bőven kell benne.Nagyon ajánlós!.Gyorsan a család egyik kedvence lett. Köszönet a gyors szállításért.

Értékelés: [5 csillagból 5 !]

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu