KreativKid játékwebáruház Kosár
  • Kosár

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálatunk telefonszáma:

(20) 313 5258

Munkanapokon 8-17 óráig

Kapcsolatfelvétel írásban:

Üzenetküldés

Üzenetére munkatársaink e-mail-ben válaszolnak.

WOODEN CITY DA VINCI SARLÓS HARCI SZEKÉR

WOODEN CITY DA VINCI SARLÓS HARCI SZEKÉR

3.190Ft[ eredeti ár: 3.760Ft ]

Szállítási költség 1.590 Ft, 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenes.Várható kiszállítás: 2024. április 22.Más termékkel együtt rendelve a szállítási idő módosulhat.

Raktáron
  • Cikkszám: 27760000WR302
  • Játéktípus: Kreatív játék
  • Fiú / Lány: Fiúknak
  • Életkor: 14 éves kortól

Ezt a terméket eddig 1051 látogató nézte meg.

Leonardo da Vinci művészete és tervrajzai még ma is lenyűgöző világot tárnak elénk, a modern világ szerkezeteinek is nagy inspirációforrásai. Egyik XV. századi tervrajza alapján pedig most megépítheted egy lovas harci szekér élethű és működő mását!
Da Vinci egy ókori harci szekeret vett alapul, majd ezt fejlesztette tovább egy fogaskerekekkel működő szerkezettel. A szerkezetre ezután sarlókat erősített – így jött létre az a modern lovas harci szekér, mely az ellenséges katonákat sarlókkal kaszabolja le.
A szekérnek egy működő mását építheted meg - a Wooden City 3D puzzle egy képes útmutatót tartalmaz, a puzzle elemei rétegelt lemezekből kipattinthatók. A faelemek összeszerelése után egy gumiszalagos motor lesz a segítségedre – nyugalom, a képes útmutató alapján hamar ezermesterré válsz! A modell összerakásához más eszközökre nem is lesz szükséged, csak a kézügyességedre.
A Wooden City termékei veszélytelenek a környezetre, és majdnem 100%-osan újrahasznosíthatók. Ezen felül minőségi alapanyagokból készülnek, így a felépített modell sokáig díszítheti szobádat. Tisztítása egyszerű: időnként tisztára kell törölni egy nedves anyaggal.
A kész modell mérete: 23 x 10,7 x 10,4 cm

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Legyen Ön az első!

Vélemény írása csak bejelentkezés után engedélyezett. Bejelentkezés most »

Hiba: A termékről írt véleménynek legalább 50 karaktert kell tartalmaznia.

Hiba: Kérjük, értékelje a terméket az alábbi skálán!

ROSSZ

Árukereső.hu Árukereső.hu